19:00

Röbäcks IF P 05/06

Spöland Vännäs IF - Röbäcks IF P 05/06 3- 3

Många motståndare emot oss idag
Röbäck är lite vassare än oss de första 10 minuterna, sedan är det vi som skapar flest chanser trots ett mindre bollinnehav.
Vi går till halvtidsvila i ledning med 3-1, egentligen kunde ledningen kunnat vara 6-1 men vi brände en hel del öppna lägen.
Ett korta tag in i andra börjar vi spela krampaktigt med lite känsla av att vi blir rädda att förlora matchen. Vi får en del tveksamma domslut emot oss och vårt egna spel försvinner helt. Röbäck utnyttjar detta och för en tveksam straff i 93e minuten och kvitterar därmed matchen.
Fotbollsmässigt är vi det bättre laget men i det mentala spelet förlorar vi. Tyvärr så kommer vi få lida för det i nästkommande match då fick två utvisningar från ingenstans,
Men grabbarna är på gång och växer match för match. Vi får vi lägga en sådan här match till erfarenhetsbanken och ta det snacket på nästa träning.
Domarn kommenterar jag icke, det lär så många andra göra :)